Veiligheid en Privacy

Veiligheid boven alles

Privacy verklaring

Wanneer je met ons meerijdt, wil je natuurlijk dat we je veilig van A naar B brengen. En als je een busje huurt, wil je natuurlijk een betrouwbare bus. Zoals je van ons veilig vervoer mag verwachten, vinden wij het ook heel normaal dat jouw persoonlijke informatie veilig is bij ons.

We vragen wel gegevens van je, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je in onze privacyverklaring. Je leest ook hoe lang we je gegevens bewaren en wat je rechten zijn. Eén van de garanties bij Noot is dat we je persoonlijke informatie nooit verkopen aan anderen.

Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 6 januari 2020.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over hoe we omgaan met jouw privacy? Klik dan op deze link.

Responsible Disclosure

Bij ‘responsible disclosure’ gaat het om het op een verantwoorde manier openbaar maken van zwakke plekken in ICT-systemen. Noot vindt de veiligheid en privacy van haar klanten en reizigers erg belangrijk. Daarom beveiligen we onze website en systemen zo goed mogelijk.

Als je een zwakke plek in de beveiliging van één van onze systemen vindt, horen we dat graag van jou. We nemen dan zo snel mogelijk maatregelen om onze systemen nóg beter te beveiligen.

Meer weten? Klik dan op deze link.

Onze klanten