VIP-taxi

Een vip-taxi bestelt u waarschijnlijk omdat u hoog bezoek verwacht. Een belangrijke relatie. De CEO, een scheidend directeur, een lid van de Raad van Commissarissen. De burgemeester. Of misschien de jubilaris met zijn gezin. Mooi gebaar van waardering voor de Medewerker van de Maand. Voor wie dan ook: een vip-taxi van Noot staat garant voor stijlvol, comfortabel en extra luxe vervoer.

Representatieve vip-taxi

Een vip-taxi of een vip-busje van Noot biedt alles wat uw speciale gast zich onderweg maar wensen kan. Neem nou onze vip-bus. Een extra lange en representatieve taxibus. Neutraal, dus zonder reclame.

De vip-bus is voorzien van privacyglas, tv, dvd, en desgewenst een minibar. Extra beenruimte draagt bij aan het gevoel van luxe, evenals de aparte, grote bagageruimte. De vip-bus kan worden voorzien van tafeltjes, voor het geval er bijvoorbeeld onderweg nog wat gewerkt moet worden.

Buitenlandse vakantiereizen

Met de vip-bus vervoert Noot ook regelmatig reizigers naar het buitenland. Zo rijden we bijvoorbeeld naar Engeland en Frankrijk. Wie een maandenlange wereldcruise gaat maken, heeft niet voldoende aan één koffer. Ook een golfer brengt nogal wat bagage mee. In de riante vip-bus gaan met gemak acht personen met flink wat koffers. Voor grotere groepen bieden we aantrekkelijke alternatieven.

Interesse?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een vip-taxi of vip-busje, of vraag meteen een offerte. Vraag offerte aan

Onze klanten