Bedrijfsvervoer

Bedrijfsvervoer kent nogal wat voordelen. Maak het aantrekkelijk voor uw medewerkers om per trein te reizen, door vervoer van en naar het station aan te bieden. Misschien is uw bedrijf lastig te bereiken of is uw parkeergelegenheid beperkt? Wat de reden ook is: bedrijfsvervoer is efficiënt en een teken van goed werkgeverschap. Noot regelt het voor u. U heeft er geen omkijken naar.

Incidenteel bedrijfsvervoer

Ook voor bezoek van een relatie, een personeelsfeestje, een personeelsbijeenkomst of voor een welverdiend dagje uit voor medewerkers of gepensioneerden regelen wij graag het vervoer. Organiseert u een congres, een seminar of opleiding? Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers op tijd aanwezig zijn en volgens afspraak netjes weer worden opgehaald.

Keuze

Altijd prettig als er iets te kiezen valt. Voor het dagelijks vervoer van uw medewerkers of voor een rit zo nu en dan, hebt u bij Noot alle keuze. Zegt u het maar: een busje, een taxi, een (mini)touringcar? Het spreekt vanzelf dat uw keuze ook samenhangt met het aantal passagiers. En heeft u bezoek dat speciale aandacht verdient? Dan kunnen we met een vip-taxi of vip-busje voor komen rijden.

Interesse?

Wat is uw vraag over bedrijfsvervoer? We gaan er graag met u over in gesprek. Neemt u contact met ons op?
Vraag offerte aan

Onze klanten