De leukste bestemmingen met busvervoer voor schoolreisje en groepsuitje

Inspiratie nodig voor busvervoer voor het schoolreisje? Elk jaar is een leuk en afwisselend programma voor alle klassen verzinnen een hele uitdaging. Wordt het elk jaar dezelfde bestemming of is het dit jaar tijd voor wat nieuws?

Schoolreisje: leuke bestemmingen met het busvervoer van Noot

Noot maakt het busvervoer voor uw schoolreisje en groepsuitje makkelijk en interessant met een groot aanbod bestemmingen. Onze schoolreisjesgids vol leuke, spannende en boeiende uitstapjes brengt u vast op ideeën. Er is altijd wel een bestemming die past bij uw leerlingen en uw budget. En u kunt het krijgen zoals u het hebben wilt: Noot regelt alleen het busvervoer, of verzorgt voor u het hele schoolreisje. Alles erop en eraan. Inclusief entree en bijvoorbeeld een patatje of ijsje.

Veiligheid tijdens busvervoer schoolreisjes & uitjes

Bij het busvervoer van een schoolreis staat veiligheid voorop. Daarom is elke touringcar voorzien van veiligheidsgordels, een kooiconstructie, ABS en ESP. De chauffeur is goed opgeleid en weet met de doelgroep om te gaan. Hij of zij volgt regelmatig trainingen verkeersveiligheid en slipcursussen, en is in het bezit van het certificaat Levensreddend Handelen. Uw leerlingen zijn in goede handen.

Uit de school geklapt! (Tips)

  • Wist u dat maandag en woensdag minder populaire dagen zijn voor een schoolreisje? Dat betekent dat het ook rustiger is in de parken. Heerlijk, toch? Doe er uw voordeel mee.
  • Bijna elk schoolreisje vindt plaats in mei, juni of september. Maar denk ook eens aan maart of april. Ook dat zijn voor de meeste bestemmingen geschikte maanden. U bent dan echt voordeliger uit. En ga niet met de hele school op dezelfde dag. Dat scheelt ook in de prijs.
  • Boek als het even kan tijdig. Minimaal twee of drie maanden van tevoren. Dan hebt u nog alle keus. Bestemmingen zijn vaak nog volop beschikbaar. Ook dit is meestal voordeliger.

Top 5 Schoolreisjes Noot

Ter inspiratie een overzicht van onze meest geboekte schoolreisjes:

  1. Dierenpark Amersfoort
  2. Land van Jan Klaassen, Braamt
  3. Julianatoren, Apeldoorn
  4. Burgers Zoo, Arnhem
  5. Spelerij en Uitvinderij, Dieren

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden van ons busvervoer voor schoolreisjes of groepsuitjes? Vraag de schoolreisgids aan, vraag een offerte of maak eerst even een afspraak. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw schoolreisje. Vrijblijvend, natuurlijk.

Vraag offerte aan

Onze klanten