Oude ambachten en speelgoedmuseum

Dagtochten_OudeAmbachtOp zoek naar een unieke belevenis? Kom naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Dit museum geeft u een unieke kijk in de wereld van toen.…

Terug in de tijd
Ervaar het zelf en laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek kom je ogen tekort!

Er is meer…
Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed en voor jong en oud is er een leuke speelhoek met verschillende attracties.

Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar Terschuur. Hier brengen we een bezoek aan het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum. Rond de klok van 14.00 uur wordt in het restaurant een kopje koffie/thee met gebak geserveerd. Hierna kunt het museum verder verkennen of nog even lekker snuffelen in het winkeltje, waar u terecht kunt voor leuke geschenken, cadeaus en ouderwets snoep. In het museum vinden regelmatig wisselende exposities plaats. Om ca. 16.45 uur is het tijd om huiswaarts te keren en is er een einde gekomen aan een bijzondere en speelse ochtend of middag.

Tijdsduur: 13.00 uur – 17.30 uur

Inclusief:

  • Entree
  • 1 x koffie/thee met gebak
  • Vervoer per touringcar

Vraag offerte aan

Onze klanten