Medewerker Autoverhuur (student)

Heb je naast jouw studie nog tijd over en wil je lekker bijverdienen? Ben je beschikbaar op zaterdag, houd je van aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? Word medewerker autoverhuur voor 8-10 uur per week. De ideale bijbaan voor een gemotiveerde student.

Noot Personenvervoer is een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de bekende voor-het-hele koor bussen kriskras door het land van en naar scholen, dagbestedingen en gemeenten. Naast al het taxiwerk is Noot personenvervoer ook de toonaangevende verhuur specialist van personenbusjes, bestelbussen en bakwagens. Om deze voertuigen er altijd tiptop uit te laten zien zoekt Noot een nieuwe medewerker autoverhuur voor de zaterdagen en tijdens schoolvakanties.

Wat ga je doen?

Jouw werkdag begint elke zaterdag om 08:00 uur. Samen met je collega’s neem je door hoeveel bussen er in- en uit gaan die dag. Alle voertuigen die terug ingeleverd worden door de klant, moeten worden gecontroleerd en schoongemaakt. Jij zorgt er voor dat de bus weer gaat glimmen zodat deze opnieuw in perfecte staat kan worden verhuurd. Rond 17:00 uur rond zit jouw dag er weer op en staan de Noot-bussen er weer bij als nieuw. Tijdens schoolvakanties kan je jouw vrije tijd invullen met extra werkuren bij Noot.

Wie ben jij?

Jij bent een echte enthousiasteling die van aanpakken weet. Als echte teamplayer heb je goede communicatie skills en ben je bereid om soms een stapje harder te zetten. Wanneer je ziet dat de klant in een schoon en goedverzorgd voertuig wegrijdt, geeft jou dat een kick. Bij voorkeur ben je woonachtig in Ede of de directe omgeving daarvan.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een klein team dat voor elkaar klaarstaat. Tussen het harde werken door is er voldoende tijd voor gezelligheid. Daarnaast mag je rekenen op het volgende:

  • Een goed uurloon zodat jij naast je studie geld over kan houden voor leuke dingen;
  • Elke zaterdag een gratis lunch (lees: cafetaria) betaalt door Noot;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Wil je solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en CV naar: [email protected]. Vermeld in het onderwerp van jouw e-mail dat je solliciteert naar medewerker autoverhuur.

Onze klanten