Groepsvervoer bij Noot

Als specialist in groepsvervoer maakt Noot elk uitje onvergetelijk. Boek onze luxe touringcars bijvoorbeeld voor een gezellig schoolreisje, een groepsuitje met de club of regel via ons het halen en brengen naar en van een evenement. Of u nu met 10 man op pad gaat of met honderden leerlingen tegelijk, wij zorgen voor een veilige en prettige rit van A naar B. Vanuit onze vestigingslocatie in Ede verzorgen wij groepsvervoer in de regio rond Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Amersfoort, Doetinchem, Deventer, Utrecht en Nijmegen.

Groepsvervoer op maat

Ons groepsvervoer is ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld:

  • Meerdaagse reizen en compleet verzorgde dagtochten
  • Clubuitjes en schoolreisjes
  • Familiefeesten
  • Personeelsuitjes
  • Brengen en halen
  • Avondvervoer naar concert of theater
  • Lijndiensten

Alle gemakken aan boord

Met uw groep kunt u kiezen voor het reizen met een luxe touringcar die is voorzien van alle denkbare gemakken. U heeft dan de beschikking over een minibar, koelkast, toilet, dvd en de stoelen zijn voorzien van een verstelbare rugleuning en kunnen ook zijdelings ruimer worden gemaakt. Ook kunnen we onze bussen ombouwen tot een aangenaam verblijf met meer persoonlijke ruimte, tafeltjes en banken.

Compleet verzorgde uitjes boeken

Voor groepen hebben we een compleet aanbod aan verzorgde dagtochten. Behalve in de regio bieden we toegang tot de leukste dierenparken, pretparken en musea in heel Nederland. Inclusief voordelige tickets en vervoer. Het hele jaar door bieden we een interessant programma, maar zelf een programma samenstellen met ons vervoer kan natuurlijk ook. Onze uitgebreide dagtochtengids is gratis aan te vragen en biedt voldoende inspiratie.

Groepsvervoer voor bedrijven

Plannen om met het hele personeel een of meerdere dagen op pad te gaan? Naast passend vervoer bieden we alle contacten met restaurants, hotels en evenementencentra om er een onvergetelijk uitje van te maken. Ook de bus of touringcar kunnen we van uw logo voorzien en we zorgen dat uw dagprogramma soepel verloopt. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Groepsvervoer boeken bij Noot?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor groepsvervoer op maat! Via ons contactformulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan om met een luxe touringcar uw uitje compleet te maken. Eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0318 – 623 500.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze klanten