Touringcarchauffeur 32-40 uur per week

Droom jij ervan om de weg op te gaan in een meterslange touringcar bus en bij te dragen aan de leukste uitstapjes? Ben je flexibel inzetbaar en heb je middels jouw B-rijbewijs al de nodige kilometers gemaakt? Dan zoekt Noot personenvervoer jou als nieuwe touringcarchauffeur voor 32-40 uur per week.

Noot personenvervoer is al tientallen jaren een bekende persoonsvervoerder. Naast vele honderden taxi’s, rijden er dagelijks touringcarbussen en limousines door het hele land. Het wagenpark is breed en bestaat uit VIP midibussen, luxe (rolstoel) touringcars, dubbeldekker, prachtige limousines en ander trendy vervoer voor alle (groeps)reizen. Met onze voertuigen verzorgen wij veel groepsreizen naar evenementen, dagjes uit, attractieparken etc. Alle ritten starten en eindigen vanaf de standplaats in Ede.

Profiel

Wij zoeken een allround chauffeur die multi-inzetbaar is. Je bent op alle dagen van de week beschikbaar. Wanneer je in het weekend werkt, ben je uiteraard doordeweeks een aantal momenten vrij. Via Noot personenvervoer kan je jouw rijbewijs D en Code95 halen. Deze bevoegdheid heb je nodig om op een touringcar bus te mogen rijden. Onze ideale collega schakelt makkelijk tussen diensten en voertuigen. De wisseling in werkzaamheden, voertuigen en diensten zijn voor jou geen wegversperring. Sterker nog: het daagt jou uit om samen met ons vol gas vooruit te gaan.

Wat bieden wij jou?

Naast een nieuwe, uitdagende job waarbij je bijdraagt aan een onvergetelijke dag voor de passagiers, kan je rekenen op het volgende:

  • Salaris conform CAO touringcar;
  • Door Noot betaalde cursussen en trainingen (indien nodig);
  • Een jong en uitstekend onderhouden wagenpark;
  • Bedrijfskleding zodat jij stralend voor de dag komt;
  • Leuke collega’s (al zeggen we ’t zelf);
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Hebben we jouw interesse gewekt? Dan komen we graag met jou in contact!

Stuur jouw cv + korte motivatie naar: [email protected].

Onze klanten