Medewerker bedrijfsbureau

Ben jij een echte duizendpoot die oog heeft voor een strakke planning? Kent Excel weinig tot geen geheimen voor jou en schrik je niet van een roodgloeiende telefoonlijn of bomvolle mailbox? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker bedrijfsbureau voor 32-40 uur per week.

Noot Personenvervoer is een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Met ruim 1.700 medewerkers worden dagelijks duizenden ritten weggereden voor onder andere scholen, instellingen en gemeenten door de bekende voor-het-hele-koor voertuigen. Wegens de gunning van een nieuw, groot regiotaxi-project zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op het bedrijfsbureau.

Wat ga je doen?

Een van je belangrijkste taken is het invullen en bewaken van dienstroosters voor onze chauffeurs. Daar komt natuurlijk heel wat bij kijken: van vragen beantwoorden tot verlof- en ziekteregistratie. Daarnaast sta jij klaar als een van onze chauffeurs met een dringende vraag of een probleem zit. Jij lost het op, zodat de chauffeur snel weer de weg op kan.

Wie ben jij?

Jij bent een aanpakker die goed kan schakelen tussen werkzaamheden die soms stressvol kunnen zijn. Je stelt de juiste prioriteiten wanneer je meerdere taken op je bureau hebt liggen. De taxibranche heeft niet altijd een 9-5 mentaliteit. Jij vind het dan ook niet erg om soms een stapje extra te zetten. Je bent goed administratief onderlegd. Ervaring binnen de logistieke sector is een pré. Tot slot woon je in of rondom Den Haag.

Wat bieden wij jou?

Naast dat je in een plezierige werkomgeving terecht komt, met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf), mag je rekenen op het volgende:

- Salaris o.b.v. ervaring;

- Doorgroeimogelijkheden binnen Noot personenvervoer;

- Eventueel te volgen cursussen, betaalt door Noot.

Denk jij dat je binnen het Noot-team past? Dan zoeken wij jou! Stuur dan jouw motivatie en cv naar: [email protected].

Onze klanten