Kom naar de Noot kennismakingsdag voor toekomstige chauffeurs in Den Haag

Op 9 juni 2023 organiseert Noot van 15:00 tot 19:00 uur een kennismakingsdag voor toekomstige chauffeurs. Overweeg je een carrière als chauffeur in het zorgvervoer? Kom dan naar de kennismakingsdag die we houden in het stadion van ADO Den Haag en beleef het vervoer van dichtbij. De entree is gratis. Ieder heel uur starten we met een nieuwe groep.

Chauffeur zorgvervoer: dankbaar werk met veel waardering

Deze kennismakingsdag is voor iedereen bedoeld die op zoek is naar een baan waarin je veel sociaal contact hebt en waarbij je een belangrijk verschil maakt in iemands leven? Dit komt samen in het vak van chauffeur zorgvervoer.

Als chauffeur zorgvervoer ben je meer dan alleen een bestuurder van een auto. Je bent ook verantwoordelijk voor de veiligheid en het comfort van je reizigers. Je maakt van elke taxirit een aangename reis. Bij Noot zoeken we daarom chauffeurs die naast rijvaardigheid uitblinken in service en mensgerichtheid.

Jouw bijdrage is bovendien van grote maatschappelijke waarde, want door jouw bijdrage blijven mensen mobiel. Noot vervoert veel reizigers die hulpbehoevend zijn of een beperking hebben. Door deze reizigers van A naar B te brengen, maak jij het mogelijk dat zij de dingen kunnen doen die zij graag willen doen. Je bent het verlengstuk van iemands zelfstandigheid. Of iemand nu bijvoorbeeld naar school gaat of op bezoek gaat bij familie. Jij maakt het mogelijk!

En het mooie van dit werk? Je krijgt er heel veel waardering voor terug! Reizigers zijn vaak dankbaar dat ze door jouw bijdrage volop deel kunnen nemen aan het dagelijkse leven. Noot zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Wij verzorgen gratis de opleiding tot taxichauffeur en jouw jaarlijkse bijscholing. Ook zorgen we ervoor dat je goed wordt ingewerkt en daardoor vol vertrouwen aan de slag gaat.

Direct in gesprek met medewerkers uit de praktijk

Als je als chauffeur aan de slag wilt gaat, begrijpen we dat je wilt weten hoe het werk eruit ziet en wat je kunt verwachten. Daarom hebben we goed nieuws voor je! Tijdens de kennismakingsdag bieden we je de kans om in contact te komen met onze ervaren medewerkers uit het veld, zoals chauffeurs, planners, opleiders en coaches.

Onze medewerkers zijn niet alleen gepassioneerd over hun werk, maar ze hebben ook een schat aan kennis en ervaring die ze graag met je delen. Of je nu meer wilt weten over de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden van een chauffeur, of als je wilt weten welke vaardigheden en kwalificaties je nodig hebt om aan de slag te gaan, onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt in gesprek gaan met onze medewerkers en je vragen stellen over alle aspecten van het chauffeurswerk. Ze kunnen je inzicht geven in de uitdagingen en beloningen van het werk, de uren die je kunt werken en je helpen beslissen of dit de juiste carrièrekeuze voor jou is.

Leuke prijzen te winnen

Tijdens de kennismakingsdag bieden we je niet alleen de kans om in contact te komen met onze ervaren medewerkers uit het veld, maar maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Kom je op 9 juni naar het ADO Den Haag stadion? Dan waarderen we het dat je de tijd hebt genomen om de kennismakingsdag bij te wonen. Tijdens je bezoek kun je meedoen aan onze winactie. Je maakt dan kans op een aantal geweldige prijzen, waaronder cadeaubonnen.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de kennismakingsdag voor toekomstige chauffeurs en praat met onze medewerkers uit het veld. Ontdek of dit de carrière is waar je naar op zoek bent en krijg waardevol inzicht en advies van de mensen die het werk dagelijks uitvoeren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Over Noot

Bij Noot Personenvervoer werken we aan vervoersoplossingen die ervoor zorgen dat reizigers daar zijn waar ze graag willen zijn. Erbij horen! Daar gaat het om. We zijn de mobiliteitsspecialist die drempels slecht en reizigers de vrijheid geeft om te bewegen. Noot is misschien wel de grootste, bekendste, veiligste en duurzaamste personenvervoerders van Nederland. Dagelijks rijden circa 2.000 voertuigen van Noot kriskras door het land.

Bij Noot passen medewerkers die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, die zinvol werk willen doen en die zich betrokken voelen bij hun medemens. Want wij zien betrokkenheid als een kwaliteit. Je leeft mee, denkt mee en voelt mee. Wij zoeken medewerkers die zich met liefde willen inzetten om elke reiziger veilig van A naar B te brengen.

Bij Noot telt en doet iedereen mee. We bieden dan ook volop kansen aan jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, statushouders en gepensioneerden.

Onze klanten