Leerlingenvervoer (basisonderwijs) per 8 februari

Beste ouder/verzorger,

Vanaf 8 februari zijn de basisscholen weer open. Vanaf deze dag hervatten we het vervoer van uw kind als hij of zij naar het basisonderwijs gaat. We rijden nog niet naar scholen in het voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Wij zullen alleen VSO-leerlingen vervoeren die praktijkonderwijs volgen of dit jaar examen doen.

Routeschema

Noot haalt uw kind op volgens het reguliere routeschema. We streven hierbij naar het inzetten van vaste chauffeurs op elke route, maar we voorzien ook dat dit niet altijd mogelijk zal zijn. We vragen hiervoor uw begrip. Helaas vallen bij ons nog steeds chauffeurs uit, omdat zij in quarantaine moeten of zelf positief getest zijn op corona.

Het routeschema van uw kind kunt u bekijken in de app en het Infopoint Groepsvervoer. Is uw kind 13 jaar of ouder? Controleert u het routeschema dan extra goed. Zo weten we zeker dat alles goed vermeld staat.

Gaat uw kind niet mee? Dan verzoeken wij uw kind af te melden. U kunt uw kind eenvoudig afmelden via de app of het Infopoint Groepsvervoer. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar de planning of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0318 – 623 500.

Mondkapje voor kinderen vanaf 13 jaar

Het leerlingenvervoer blijft zoals het was voor 16 december 2020. Dit betekent dat u als ouder tenminste 1,5 meter afstand houdt tot de chauffeur en het voertuig. Kinderen mogen in de taxi of de (rolstoel)taxibus naast elkaar zitten. Nieuw is de introductie van het mondkapje voor kinderen vanaf 13 jaar. Per 8 februari dienen zij zoveel mogelijk een niet-medisch mondkapje te dragen.

Als u nog vragen heeft over het routeschema kunt u rechtstreeks contact opnemen met de planning. Heeft u corona specifieke vragen? Stuurt u dan alstublieft een bericht naar [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Team Noot Personenvervoer

Onze klanten