Chauffeur regiotaxi Amersfoort

Opzoek naar een leuke en uitdagende baan vol van wisselende contacten? Word chauffeur regiotaxi Amersfoort! Mogelijkheden tot 36 uur per week en bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Noot personenvervoer is een van de grootste vervoerders van Nederland. Dagelijks rijden de bekende voor-het-hele-koor voertuigen kriskras door het land om verschillende soorten doelgroepen naar  hun bestemming te brengen. Binnen het vervoer van de regiotaxi rijdt Noot personenvervoer ouderen en andere hulpbehoevenden van huis naar een locatie naar keuze. Dit kan het ziekenhuis, de fysio, het winkelcentrum of een bezoek aan een familielid zijn. Reizigers mogen in veel gevallen met elkaar gecombineerd worden. Onze regiotaxi’s rijden 365 dagen per jaar van ’s ochtends vroeg tot middernacht. In de avond en in het weekend werken is voor onze chauffeurs dus net zo gewoon als doordeweeks en overdag.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je begrijpt als geen ander dat onze passagiers op tijd maar bovenal veilig op de bestemming moeten aankomen. Topografische kennis van de regio Amersfoort is een mooie pré. Daarnaast kan jij je uiterst goed vinden in onderstaande punten.

-In het bezit van een geldige, volledige chauffeurskaart;

-Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;

-Zelfstandig werken is wat jij het beste kan;

-Affiniteit met de doelgroep.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende baan waarbij je een mooie en dankbare bijdrage levert aan een kwetsbare doelgroep binnen de maatschappij, mag je op het volgende rekenen.

-Salaris conform CAO taxibranche;

-Een jong en uitstekend onderhouden voertuig;

-Verschillende door Noot betaalde cursussen en trainingen (indien nodig);

-Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Vul dan het online sollicitatieformulier in via: www.noot.nl/solliciteren.

Onze klanten