Casemanager verzuim (M/V)

Weet jij de juiste keuzes te maken in het verzuim van werknemers? Wil jij net als wij zo snel en effectief mogelijk vooruit? Ben jij thuis binnen de wetgeving van ziekteverzuim, wet poortwachter en kennen de UWV-regels voor jou geen geheimen? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe casemanager verzuim voor 24-36 uur per week.

Noot Personenvervoer is een van de grootste personenvervoerders van Nederland. Met ruim 1.700 medewerkers worden dagelijks duizenden ritten weggereden voor onder andere scholen, instellingen en gemeenten door de bekende voor-het-hele-koor voertuigen. Vanzelfsprekend komt er in ons grote personeelsbestand ziekteverzuim voor. Aan onze casemanager is het de taak om dit zo efficiënt mogelijk te regelen. Ter uitbreiding van het team is Noot Personenvervoer op zoek naar een extra casemanager verzuim.

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de huidige casemanager verzuim. Samen dragen jullie zorg voor de structuur binnen het ziekteverzuimbeleid. Je behandelt cases van personeelsleden die kort- of langdurig ziek zijn. Hierbij schakel je waar nodig met collega’s, bedrijfsarts en overheidsinstanties. Jij snapt als geen ander dat een ieder er baat bij heeft dat de werknemer zo snel mogelijk weer zijn/haar werk kan hervatten.

Wie ben jij?

Werken op MBOplus-niveau is voor jou vanzelfsprekend. Dit kan je aantonen met een afgeronde opleiding of middels minstens 3 jaar opgedane werkervaring. Jij weet van aanpakken en staat je mannetje/vrouwtje. Je durft beslissingen te nemen en kunt daarbij zo nu en dan ook minder leuk nieuws brengen. Jij bent een gezonde controlfreak en weet exact hoe je prioriteiten moet stellen in hectische situaties. Ten alle tijden denk je in oplossingen. Je kent de wetgeving en spelregels rondom het ziekteverzuim van A tot Z.

Wat bieden wij jou?

Naast dat je in een plezierige werkomgeving terecht komt, met gezellige collega’s (al zeggen we het zelf), mag je rekenen op het volgende:

- Salaris o.b.v. ervaring;

- Doorgroeimogelijkheden binnen Noot personenvervoer;

- Eventueel te volgen cursussen, betaalt door Noot.

Denk jij dat je binnen het Noot-team past en sta je te popelen om samen met ons de organisatie “gezond” te houden? Stuur dan jouw motivatie en cv naar: [email protected].

Onze klanten